Helyszín

Tisza-Tó: Madárszigeten található villákban

A Szabad Strandtól/Szalóki Yachkt, Vitorlás és Csónak kikötőtől kb. 3 km-re található. A sziget árammal és vízzel ellátott. Kialakításra került több kikötőhely, egy fedett bár, valamint saját strand biztosítja a vendégek kényelmét.

Megközelíteni komppal illetve hajóval lehet.

Helyszín

Herczeg Udvarház

A helyszín kizárólagos rendezvényszervezője: Sléder Mónika

Több, mint 2 hektárnyi zöld terület közepén, ősfákkal körül ölelve.
Nálunk kikapcsolhat és kikapcsolódhat családjával, barátaival, szerelmével és elhozhatja a kis kedvenceit is.
Céges csapatépítőt szeretne, vagy elvonulna kollégáival, hogy a cég jövőjét át tudják beszélni? Kapuink nyitva állnak Ön előtt, csak be kell rajta lépnie.
A Herczeg Udvarház kiváló helyszíne lehet élete legfontosabb néhány napjának. Tartsa meg nálunk esküvőjét! Minden igényére van válaszunk.
Szemináriumok és konferenciák megtartására is fel vagyunk készülve. 150 fős termet tudunk biztosítani teljes felszereléssel, étkeztetéssel. Keressen minket bizalommal.

Catering

Rácz János vagyok a séf, magyaros konyhák kedvenc ételeivel várom Önöket.

Catering

Liliomfi Étterem Szolnok

A minőség az alapelvünk, „Csodálatos látni, hogy mennyi ember kötődik érzelmileg a Tisza-tóhoz!
Hisszük, hogy LILIOMFI-s  filozófiánkkal, a minőségi, és bohém, egyedi miliővel,  a magyar konyha kitűnő fogásaival a Tó és a környező települések kedvelt éttermévé válunk ebben a romantikus, Tisza-tavi környezetben. Büszkék vagyunk arra, hogy a LILIOMFI  éttermünket szinte mindenki ismeri már, és sokakat mint törzsvendéget köszönthetünk.Szeretnénk részesei lenni az alkalomnak: amikor egy család, baráti társaság, régi ismerősök az asztal köré gyűlnek, és jókat beszélgethetnek a szeretteikkel, elfelejthetik mindennapi gondjainkat és felüdíthetik a lelküket is és az íz-élményt mi adhatnánk meg számukra.”

A Liliomfi Étterem ifjú tulajdonosa és mesterszakácsai úgy döntöttek, igyekeznek tökéleteset kínálni látványban, ízben és körítésben egyaránt.

Hogy sikerül-e?       

                                       Azt döntsék el Önök!

Dekoráció

Balogh-Horváth Judit vagyok, 12 éve a szépségiparban dolgozom, innen vezettet az út a rendezvényszervezésig és a dekorációs vállalkozásig.
Ez egy álom beteljesedése, amire kislány korom óta vágytam. Elindutam egy úton, melynek
köszönhetően több családi és baráti esküvőn is lehetőségem nyílt közreműködni, mint segítő kreatív-dekoros.
Nem is olyan rég jött a lehetőség, hogy átvehetek egy fantasztikus embertől (Vintage design Mecz
Gyöngyi) egy remek vállalkozást, amit tovább vihetek és az ő munkásságát, szellemiségét megőrizve, illetve ezt bővítve segítsem a párokat, hogy életük nagy napja pontosan olyan legyen, mint ahogyan azt
megálmodták.
Fontos számunkra, hogy mindig olyan dekorációt készítsünk, ami a ti személyiségeteket tükrözi és
amiben „otthon” tudjátok érezni magatokat azon a napon, életetek legmeghatározóbb napján.
Akár vintage, provance, rusztikus, vagy hagyományos esküvőről van szó, mi minden esetben a maximumot nyújtjuk és szívvel-lélekkel dolgozunk azért, hogy a leghangulatosabb és a legízlésesebb
enterior bűvkörében mondhassátok ki a boldogító igent.

Cukrász

Surányi László vagyok, cukrász.

Fiatal korom ellenére,már egészen kisgyerekkorom óta szerelmem ez a szakma.

Édesanyámtól tanultam a cukrászmesterség csínját-bínját, aki cukrász-és marcipán tortadíszítőként dolgozott évtizedeken át.

Tehát tőle tanultam és örököltem a szakma szeretetét.

Midennapjaim része a torták készítése , de beszéjenek helyettem a tortáim.

Vőfély/ceremónia mester

A városias életformának köszönhetően igény mutatkozott hazánkban is az angolszász országokban “őshonos” master of ceremony azaz ceremóniamesterre. Aki egy személyben a stílus, nyugalom, mosoly, műsorvezetés, szervezés, irányítás, “helyzet” megoldó ember. A több évnyi felhalmozott tapasztalat arra ösztönzött, hogy ideje minden kedves, leendő Páromra rázúdítani mindazt amit gondolok egy stílusos esküvőről:

Ceremóniamesterként legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy levegyek minden terhet a vállatokról az esküvő folyamán, és emiatt úgy tudjátok élvezni a saját esküvőtöket, mintha Ti is vendégek volnátok. Függője vagyok ezeknek az eseményeknek, mert boldog és vidám embereket látok magam körül és ez engem is energiával tölt fel.

 Minden esküvő egyedi és megismételhetetlen, ezért fontosnak tartom, hogy minden párral személyesen is alaposan megismerkedjek még előzetesen. Miután feltérképeztem kívánságaitokat és elképzeléseiteket, közösen elkészíthetjük azt a forgatókönyvet, amit a nagy napotokon majd a valóságba ültetünk. Rugalmas vagyok és akár a legőrültebb ötletekhez is tudok alkalmazkodni. Éneklek is ha kell, csak azt nem olyan élmény hallgatni.

Vőfély/ceremónia mester

Kedves Jegyespár!

Először is engedjétek meg, hogy gratuláljak nektek! Örömmel küldöm el nektek bemutatkozásom, mely remélem elnyeri tetszésetek! Ha engem választotok, Nektek nem lesz más dolgotok, mint legyetek boldogok!

Pár szó rólam:

  • fiatal, lendületes, vicces
  • hagyományos vőfély és modern ceremóniamester/ műsorvezető vagy akár a kettő között
  • profi lebonyolítás és show
  • sok-sok játék a tarsolyban
  • minden a ti igényetekre szabva
  • + AJÁNDÉK ! Stand Up Comedy műsor a vacsora ideje alatt
  • garantált szórakozás nektek és a vendégeiteknek

Amennyiben szimpatikusak a leírtak és a látottak, forduljatok hozzám bizalommal és megbeszéljük az igényeitek, testreszabunk engem rátok, hogy tényleg minden úgy történjen, ahogy ti szeretnétek, illetve átbeszéljük az elképzeléseiteket, forgatókönyet.

Jámbor Dénes, vőfély és ceremóniamester

fotós & videós

“Minden fotó egy ígéret, egy olyan ígéret, ami soha nem válik valóra. Ez tesz egy képet nagyszerűvé.” – Egy pillanat megörökítése, az alkotás csodája, szépsége és tisztelete egy objektíven keresztül. Az első fényképezőgépemet 8 évesen kaptam. (Pontosabban nagyapámé volt, de magától értetődően kitulajdonítottam.) Első pillantásra szerelem volt.
A fényképezés iránti érdeklődésem folyamatosan erősödött. A középiskolás éveim után döntenem kellett, melyik utat válasszam. A sok mérlegelés közepette megpillantottam egy hirdetést, miszerint emelt szintű alkalmazott fotográf képzést indítottak az egyik iskolában. Jelentkeztem, Felvettek. Az órák során megtanultam a szakma alap pilléreit, felépítettem a technikai tudásomat.  A jó fotó nemcsak egy kimerevített pillanat, hanem A PILLANAT érzelmeinek áradata. A jó fényképhez nem elegendő a technika, és a kompozíciós szabályok ismerete. A külsőségek, dekorációk és a különböző pozitúrák mutatósak, de azt gondolom, hogy a kép akkor lesz igazán kiteljesedett, ha lelke van. Ez a fényképész és a modellek személyiségéből, illetve az aktuális érzelmi állapot összhangjából teljesedik ki.

Én látom, ezért kattintok. Csak csukd be a szemedet! Hallod a madárcsicsergést? A szellő hangját, ahogyan a fák lombját mozgatja? Az esőcseppeket ahogyan a párkányon kopognak? Ez a valódi szépség!

Fodrász

Luzsányi Nikolett vagyok , Szolnokon dolgozom az Eufória szépségszalonban!

Szerencsés vagyok , mert a szakmám a hobbim is egyben! Fontosnak tartom azt, hogy folyamatosan keppezzem magam, ezáltal a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsam a vendégnek!

Fodrász

Szatmári Roxána vagyok.

Ma holnap 21 éve (dolgozom) fodrászként!

Miért a zárójel? Mert igazából nem úgy érzem, hogy ez számomra nem munka, hanem ez a HIVATÁSOM, az ÉLETEM! Izgatottan várom a 2021-es évet is, hogy belevethessem magam a menyasszonyok által megálmodott hercegnői hajak elkészítésébe. A menyasszonyaimnak a helyszíni kijárás is megoldott természetesen.

Másik nagy szerelmem számomra a Hajhosszabbítás! Hoztam pár képet, de reményeim szerint személyesen úgyis át fogjuk beszélni a nagy napra általad elképzelt frizurádat. Izgatottan várom a találkozást , addig is szeretettel ölellek ; Roxána.

Sminkes

Kedves Menyasszonyok!

Tóth Zsuzsanna vagyok kézápoló műkörömépítő. Nemrég csöppentem bele a sminkelés varázslatos világába, amibe teljesen beleszerettem. Mivel egyre több felkérésem van, úgy gondoltam komolyabban el kezdek foglalkozni a szakmával. 

A Glamour Makeup International Academy-n végeztem el az alap-és a profi képzést.

Előre is köszönöm a bizalmatokat, amennyiben engem választotok!

Menyasszonyi ruha

Hogyan lesz a hercegnőből királynő? Nem kevesebb kell hozzá, mint a mesében: ahhoz, hogy a szerelem időtálló maradjon, a feltétlen hűségre is IGEN-t kell mondani. Pontosan ezt tettük mi is, amikor 2006-ban megnyitottuk esküvői ruhaszalonunkat és elköteleztük magunkat kedvenc nemzetközi tervezőink magyarországi képviselete mellett: így lettünk az angol Ronald Joyce, az amerikai Morilee divatházak kollekcióinak kizárólagos hazai forgalmazója. A spanyol Jesus Peiro , Manu Garcia valamint az ausztrál Madi Lane és Evie Young  különleges modelljei pedig kizárólag üzletünkben találhatóak Budapesten.

Amikor menyasszonyt öltöztetünk, valójában a szerelem időtlen pillanataihoz nyújtunk időtálló élményt. Nap mint nap a női tökéletesség újabb formáit találjuk meg a csodálatos ruhákat próbáló menyasszonyokban – ez a minőségi kompromisszumok nélküli Eklektika esküvői szalon sikerének titka. Stílusok, alkati adottságok és különleges igények találkozópontja vagyunk, ahol világszínvonalú tervezők gondoskodnak az álmok beteljesüléséről.
Miben más az Eklektika menyasszonyi ruhaszalon csapata a többi esküvői ruhakölcsönzőétől? A menyasszonyi ruhák szerelmesei vagyunk: az egyedi tervezésű, díjnyertes kollekciók legjavát válogatjuk össze, jól ismerjük Marche Seggara, Madeline Gardner, Veni Infantino stílusát, a menyasszonyok álmait és a kettő találkozásának izgalmas pillanatait élvezzük. Különös gonddal vigyázunk, hogy ez a találkozás tökéletesre sikerüljön.
Hosszú évek óta öltöztetjük a legszebb hölgyeket és ebben a megunhatatlan kalandban rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk. Minden menyasszony különleges, ezért kínálunk csakis eredeti, egyedi esküvői ruhamodelleket, személyre szabott stílustanácsadással. Álomesküvőd álomruháját álomszép környezetben választhatod ki – ne érd be kevesebbel!
Szeretettel várjuk a szerelem hercegnőit a királynői ruhapróbára!

Menyasszonyi ruha

A Nora Sarman esküvői és alkalmi ruhákra specializálódott divatmárka. A ruhák a manufakturális jellegű családi műhelyben, magas minőségű, gondosan válogatott anyagokból készülnek.

“Több, mint 25 éve jelentenek számomra mindennapos inspirációt az esküvői ruhák. Édesanyám menyasszonyiruha-szalonja végigkísérte a gyermekkoromat. Első ruhakollekciómat kamaszként terveztem, melynek divatbemutatóját a házunk kertjében tartottunk meg. A Nora Sarman ruhák nőiességről alkotott, személyes gondolatokat testesítenek meg: a légiesség, a kecsesség és a vagányság stílusos elegyét. Minőségben nem ismerek kompromisszumot: fontos számomra, hogy a lehető legfinomabb anyagokból és csipkékből válogassak a ruhákhoz. Előnyben részesítem a természetes szálakból készült anyagokat, például a hernyóselymet és a pamutot.”

Sármán Nóra

Zenekar/DJ

Így gondoljátok, hogy Nektek a legfontosabb, hogy tökéletes legyen a hangosítás, a fénytechnika és a hangulat, egyszóval az egész buli az esküvőtökön?

Nekem még jelentősebb, ezért kreativitással, rugalmassággal, változatossággal, precízitással és komoly szakmai tapasztalattal oldom meg a feladatot.
A nemzetközi fellépések sem okoznak gondot, hiszen angol, francia és német nyelvtudással is rendelkezem.

Elég idős vagyok ahhoz, hogy hibátlanul helyt álljak, de elég fiatal ahhoz, hogy értsem, hogy mi a kérésetek.

 

Zenekar/DJ

A Tiszavirág Quartet a Szolnoki Szimfonikus Zenekar vonós tagjaiból alakult. Országos szinten teszünk eleget felkéréseknek, legyen az tárlatmegnyitó, vacsoraest, szabadtéri koncert, szülinap vagy esküvő. Repertoárunk sokszínű, zenei stílusokban gazdag, melyből bármelyiket választja felejthetetlenné teszi vele a bevonulást, a vendégvárást, megalapozza a vacsora hangulatát: Bachtól a U2-n át a Star Wars zenéjéig… Ez már nem rajtunk múlik 🙂 

Fény- és hangtechnika

DJ Benji

1998 óta aktív DJ vagyok.  Jelenleg csak esküvőket és rendezvényeket vállalok. Saját rendezvénytechnika cégem van. Minden ami egy rendezvényre kell: hang, fény, Ledfal, Színpad, Fedés

Esküvői jármű

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Szertartásvezető

Biztos vagyok abban, hogy minden szerelmes ábrándozott arról, hogy milyen lesz az esküvője.

Ma már egyre nagyobb az igény arra, hogy elszakadva az intézményesített, személytelen sablonoktól, a polgármesteri hivatalok falait átlépve, a természet közelségében, egy megálmodott, romantikus helyszínen tartsunk személyre szabott esküvői ceremóniát.

Örömteli és felemelő érzés, amit a szerelmes párokkal élhetek át, életük meghatározó pillanatában. Ezért esküvőről esküvőre arra törekszem, hogy hiteles maradjak, és minden esetben az engem megbízókat szolgáljam.

Személyes találkozás, ismerkedés, egyeztetés alapján teljesítem a párok kérését, váltom valóra az elképzeléseiket. Célom, hogy minél személyesebb, szívhez szólóbb, felejthetetlen élmény legyen az esküvők legemócionálisabb része, a szertartás. Olyan, amelyet a párok évek múlva is örömmel idéznek fel magukban és egymásban, a családjaikkal, a barátaikkal.

Ábrándozzatok, álmodjátok meg és én megvalósítom.

Enyed Gabriella

okleveles szertartásvezető

Ajánlat kérés