Kapcsolatfelvétel

A  jegyespár felveszi velem a kapcsolatot az esküvő előtt.
Vannak, akik már ekkor tudják a nagy nap dátumát, és vannak, akik egy időszakot adnak meg kiinduló pontnak, hogy mikor szeretnének összeházasodni. 

Mielőtt kiküldöm az ajánlatot, le ellenőrzöm, hogy szabad vagyok-e a kijelölt időpontban/időszakban. A részletesebb tájékoztatót tartalmazó árajánlattal együtt felajánlom a személyes találkozás lehetőségét.

Tisza-Tó Esküvő
Tisza-Tó Esküvő

Személyes találkozó

A személyes találkozó egyik fél részéről sem jár még elköteleződéssel, viszont létfontosságú, hogy dönteni tudjunk van-e bizalom és szimpátia közöttünk, hogy képviselni tudjam a jegyespár igényeit, szervezni tudjak helyettük, nevükben eljárjak.Valamint az igények, és a szolgáltatási lehetőségek találkoznak-e. Fontosnak tartom, hogy személyesen is megismerkedjünk, bemutatkozzunk, a kérdések-válaszok alapján legyen egy kialakult kép, meghozhassanak egy fontos döntést : az esküvőszervezői szolgáltatás igénybevételéről.

Szerződéskötés

Egyeztetés után, ajánlat kiadás van, hivatalosan E-mailben, egy együttműködési szerződést is csatolok, aminek aláírásával és visszaküldésével -akár E-mailben is-, de hivatalosan is elkezdődik a nagy napra való készülődés, szervezés általam.

Tisza-Tó Esküvő
Tisza-Tó Esküvő

Tanácsadás

Esküvőszervezőként elsődleges feladatom a tökéletes csapat összeállítása, attól függ melyik csomagot kéri a jegyespár tőlem, addig tart a feladatom.

Ez szuper csapat ,akik az esküvő napját megvalósítják részetekre , minden apró, megálmodott és előre egyeztetett részletig felel azért , hogy olyan legyen minden a nagy napon, amit a jegyespár megálmodott. Fontos lépés a megfelelő helyszín kiválasztása is, ami nem könnyű feladat.  Megálmodtam egyedi helyszínnek a Tisza-Tavat. Mely atmoszférájában is egyedülálló gyönyörű országunkban.

 

Szervezés

A szervezés magában foglalja a hónapokon át tartó folyamatos kapcsolattartást a szolgáltatókkal, a párral való folyamatos egyeztetéseket, a költségvetés folyamatos ellenőrzését, a programmenet megírását, és számos olyan feladatot, amit néha jobb nem is részletezni a pároknak, hiszen azért vagyok én, hogy nekik ne kelljen mindezzel foglalkozni.

 

Tisza-Tó Esküvő
Tisza-Tó Esküvő

Lebonyolítás

A lebonyolítás sokszor már napokkal az esküvő előtt elkezdődik , legfőképpen számomra, hiszen  mindent feladat lebonyolításáért én felelek, én veszem át ezen megoldandó feladatokat a pártól, hogy nekik semmivel ne kelljen foglalkozni az utolsó néhány napban sem, csak arra koncentrálhassanak, hogy lélekben felkészüljenek a nagy napra.
Reggeltől az esküvő helyszínén vagyok, ahol fogadom a szolgáltatókat, koordinálom a munkafolyamatokat, és mindent megteszek a csapattal együtt azért, hogy a vendégek fogadására már minden és mindenki a helyén álljon. Számomra a legfontosabb az egész nap folyamán, hogy lássam a friss házasokat felszabadultan ünnepelni, és mindig úgy emlékezzenek vissza, hogy valóban ez volt életük legszebb napja, a Tisza-Tónál.